Föreningen för Dig som seglar i Medelhavet "and beyond"
Kategori Övrigt

Gasthjälp i Holland + tillfällig båtplats i Stockholmstrakten

Visad 74 gånger
2023-05-04 kl 14:17

I slutet av maj startar jag sista etappen på ett 7-årigt Medelhavsprojekt med min Comfort 32 från Numansdorp i södra Holland och hela vägen hem till Stockholm. 

 

Nu har det uppstått två problem, som jag söker hjälp för:

1) Jag har fått återbud av min tilltänkta gast på etappen från Leeuwarden i norra Nedrlländerna, längs Frisiska öarna och till Kiel. Det gäller veckorna 24 och 25 från 11 juni till midsommar. Jag har avsatt två veckor men om man står på kan det säkert göras på en vecka. Det är en spännande etapp och alla förslag och tips mottages tacksamt.

 

2) I Stockholm, dit jag räknar med att anlända i månadsskiftet juli - augusti, har jag sedan länge en reserverad båtplats på Göta Segelsällskap, Långholmen.Nu har jag just fått information om att jag inte är välkommen dit eftersom min båtbotten inte är sanerad från giftfärger och därvidlag har reglerna blivit stränga under min bortovaro. På sin höjd kan jag på ligga där en eller två nätter före båtupptagningen, som sker i oktober. Därmad har jag behov av en tillfällig båtplats i Stockholmstrakten under augusti och september. Tacksam för tips. Alternativt kan jag tänka mig ett varv, som kan ta upp båten direkt och även åta sig saneringen.


5 svar finns
 
Svenska Kryssarklubbens Medelhavsseglare Box 1189  •  131 27 Nacka Strand
Tfn: 08-448 28 80
Kontakta oss via e-post

Kopplar upp chatten
skriver...

vill chatta med dig

Avböj Acceptera
Du har blivit utloggad
Ange lösenord